1461 Trabzon FK’da maksat şampiyonluk

bencede

New member
Amaçlı konuşmayı sevmediğini ancak amaçsız de yaşayamadığını kaydeden Celil Hekimoğlu, “Biz döneme başlarken hayli tezli sözler kullanmadık fakat güzel bir grup kurduğumuzu düşünüyorum. Daha genç, daha dinamik takım kurduk. Ben bunu fazlaca fazla deklare etmeyi sevmem, hayli düşman toplamaya gerek yok lakin biz aslına bakarsanız bir amaç bekliyorduk. Birinci 5’te yani Play-Off’un içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Birinci yarıda beklentilerimizi karşıladık diyebilirim. Fakat bu işi buraya kadar getirmişken, burada bırakmamak lazım. Bundan daha sonra da şampiyonluğa taşımak lazım. Play-Off’larda iki yıldır kaybediyoruz. Bu işin doğrusu Play-Off’lara kalmadan şampiyon olmak lazım. Karşımızda 6-7 tane birebir maksada koşan epey argümanlı gruplar var. Sonuna kadar zorlayacağız. daha sonrasındası nasip” sözlerini kullandı.

1461 Trabzon FK isim değişikliğinin büyük bir proje olduğunu da belirten Hekimoğlu, “Biz bu projeyi 6 aydır takip ediyoruz. Çok sıkıntı bir sureci oldu. Bu işi sonlandırana kadar hiç kimseye bir şey söylemedik. Zira sahiden sıkıntı bir müddetçti. 1461 Trabzon’un faaliyeti devam ediyordu. Bu süreçte sağ olsunlar Trabzonspor Kulübü de bize bu ismin yaşatılması manasında epey takviye verdi. Kulübe birinci ‘1461 Trabzon’ ismini veren kardeşimiz Serkan Kılıç bize fazlaca takviye verdi. Trabzonspor Kulübü’nden Genel Müdür Sinan Zengin’e ayrıyeten bir parantez açmamız lazım. Değerli bir sureci o yönetti ve sağ olsun epey başarılı bir biçimde götürdü. Burada en çok emek onundur diye düşünüyorum. En sonunda Türkiye Futbol Federasyonu İdare Şurası onay verdi. O da güç bir müddetçti. Orada Nihat Özdemir liderimiz görüşmede bize dayanak verdi. Nitekim sıkıntı bir sureci biz epey yeterli bir biçimde halletmiş olduk. 1461 Trabzon’un Türk futbolunda yaptıkları ortada. Kabul gördüğü bir isim, kabul gördüğü bir misyonu var 1461 Trabzon’un. Biz Hekimoğlu ismi ile devam etmek istemedik. Zira bu bizim firma ismimiz. Daha fazlaca sponsor ismi olarak kullandık lakin grup güya Hekimoğlu’nun grubu üzere oldu. Biz bunu istemiyoruz. Biz Trabzon’da Trabzon’un ikinci ekibinin olmasını istiyoruz bu kadronun. Bunun da bizim özel ismimizle olmasının ihtimali yoktu. Bundan daha sonra fazlaca daha uygun olacağını düşünüyorum. aslına bakarsan ilan ettiğimizden bu yana inanılmaz bir teveccüh ve inanılmaz bir dayanak geldi kulübümüze. Bundan daha sonra her manada kulübümüzün daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Şöyle düşünün ki bir Play-Off maçı yapıyorsunuz. Hekimoğlu gitmek diğer, 1461 Trabzon gitmek oburdur her vakit. Zira daha kuvvetli olursunuz. Ben inanıyorum bizim kulübümüzün yönetici yapısında da hayli büyük değişiklikler olacaktır. kuvvetli isimler kulübümüzde yöneticilik yapmaya başlayacaktır. Her istikametiyle hem Trabzon kazanacak tıpkı vakitte kulübümüz kazanacaktır diye düşünüyorum. İyi olsun inşallah” halinde konuştu.

Taraftarlara da davette bulunan Lider Celil Hekimoğlu, şunları söylemiş oldu:

“Stada taraftarımızı getirme işini çözemiyoruz kolay kolay. Tabi bu dönem Trabzonspor’umuzun epey büyük bir şampiyonluk çabası var. Tabi biz de büyük bir şevkle ve büyük bir heyecanla Trabzonspor’un şampiyonluğunu bekliyoruz. Bizim çocuklarımızla birlikte, torunlarımızla birlikte inşallah bu dönem bir şampiyonluk kutlayacağımızı düşünüyorum. Taraftarımız oraya konsantre olduğu için oradan bize vakit ayıramıyor çabucak hemen. Bu hafta Başakşehir maçı vardı. İnanılmaz bir izdiham, saha 100 bin olsa dolacaktı güya. Sonraki gün tabi taraftar yoruldu. Hava hoş oluyor yaylaya gidiyor derken biz ikinci planda kalıyoruz. Tabi olağandır takdir ediyorum, kabul ediyorum. Lakin biz daha epeyce dayanak istiyoruz. Çok hoş ve tatlı bir stadımız var. Ekibimiz şampiyonluğa gidiyor. Artık 1461 Trabzon bu kentin bir grubu. Takviyesi hak eden bir ekibi. Biz de epey emek veriyoruz. İkinci yarıda bizde burada birtakım görsellikler katarak, orayı daha heyecanlı hale getirmek istiyoruz. Güzel bir ekip kuracağız, ikinci yarıda desteklerimiz olacak. Bütün Trabzon’u, bütün sporseverleri bizim maçlarımıza da bekliyoruz.”

Son olarak planlamaları hakkında da açıklamalarda bulunan Hekimoğlu, “Yönetimimiz ve teknik yöneticimizle birlikte 3-4 saatlik bir toplantı yaptık. Grubumuz müsaadeye ayrıldı. 2 Ocak’ta topbaşı yapacağız. Transfer planlaması yapıyoruz lakin devre içinde transfer yapmak hayli güç ve biz daima uygun oyuncu almak istiyoruz. Artık gruba direkt katkı yapacak oyuncu almak istiyoruz. Bu da epeyce sıkıntı. Alacağın oyuncular da gruplarının düzgün oyuncuları olmuş oluyor. Güç bir müddetç, çalışıyoruz. Bakalım sonunda ne olacak. Fakat inanıyorum, bu ekip ikinci yarıda hayli daha kuvvetli olacak” halinde konuştu.

İHA
 
Üst