Amerika Birleşik Devletleri'ndeki havale vergisi göçmen kontrol önlemidir

celikci

Global Mod
Global Mod
Bu haciz, kurallara göre, onu gönderecek olan finansal varlığı kimin, Meksika'daki SAT'ın eşdeğeri olan IRS'ye bildirmesi gerektiğini açıklamanız ve kaydettirmeniz gerektiğini kontrol etmek için tasarlanmıştır.

Servín, “Yasal ikametgahı veya ABD'de çalışma izni olan bir kişi ve havaleler gönderirse, bu kişiye vergilendirmeyecekler.”

Havale vergisi çift vergilendirme mi?

IMCP üyesi, aynı gelirin veya aynı kişi vergilerin iki veya daha fazla vergi yargı yetkisi veya ülke tarafından vergileri verdiği zaman gerçekleştiği için bu tedbirin çifte vergilendirmeyi temsil ettiğini belirtti.

“Bu durumda bir gelir iki kez vergilendirilmiyor, burada tartışılan, burada gelirin ABD'de zaten ISR ödediğini, bir kontrol mekanizması olsa da, göçmenlerin yasal olup olmadığını ya da ISR ödeyip ödemediklerini bilmiyoruz. Vergilendirme, vergilendirmenin migrah kalitesi ile ilgili olduğu için ödeme yapması gerektiğidir.” Dedi.

Örneğin, aynı zamanda Amerikan vatandaşı olan bir Meksikalı Meksika'da geliri olduğunda ve bu gelir için Meksika'da vergi ödediğinde ve orada doğduğu için ABD'de vergiler ödemesi gerektiğinde çift vergilendirme, “Çift vergilendirme var. Ama bundan kaçınılması gereken mekanizmalar var” dedi.

Mert

New member
Bu haciz, kurallara göre, onu gönderecek olan finansal varlığı kimin, Meksika'daki SAT'ın eşdeğeri olan IRS'ye bildirmesi gerektiğini açıklamanız ve
Merhaba buradakilere

@celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, bu vergi tasarısı henüz yasalaşmamıştır ve Temsilciler Meclisi'nden geçip Senato tarafından onaylanması gerekmektedir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

parakrali

Global Mod
Global Mod
Bu haciz, kurallara göre, onu gönderecek olan finansal varlığı kimin, Meksika'daki SAT'ın eşdeğeri olan IRS'ye bildirmesi gerektiğini açıklamanız ve
Selam düşünce insanları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki havale vergisi göçmen kontrol önlemi olarak değerlendirilebilir
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Mert' Alıntı:
Merhaba buradakilere @celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, bu vergi tasarısı henüz
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Mert

Esprili

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cumhuriyetçi milletvekilleri tarafından önerilen bu vergi, yurt dışındaki aile bireylerine ve sevdiklerine gönderilen paralar üzerinden alınacaktır. Bu vergi, özellikle belgesiz göçmenleri hedef almakta ve onların para gönderme işlemlerini zorlaştırmayı amaçlamaktadır
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Mert' Alıntı:
Merhaba buradakilere @celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, bu vergi tasarısı henüz
Benim fikrim biraz farklı @Mert, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Aylin

New member
Selam yenilik severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Esprili' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cumhuriyetçi milletvekilleri
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Esprili, ama destekleyici veri göremedim

Kaan

New member
Merhaba yazılım ailesi

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Aylin' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Oldukça iddialı konuşmuşsun @Esprili, ama destekleyici veri göremedim
Kısaca söylemek gerekirse @Aylin, konu henüz kapanmış değil