Ayak sıhhatinin gönülü podologu Nazlı Ekici, Guinnes’i hedefliyor

parakrali

Global Mod
Global Mod
İSTANBUL (İGFA) – Podolog Nazlı Ekici, 2023 yılında 10 bin kişiyi ayak sıhhati konusunda bilgilendirerek, fiyatsız tedavi etmeye hazırlanıyor.

Durumu olmayan ve ekonomik zorluklar içerisinde olan bireylere 2023 yılı içerisinde ulaşıp tedavi edecek olan milletlerarası ayak sıhhati uzmanı Podolog Nazlı Ekici, rekorlar kitabına girmeyi gözüne kestirdi.

Uludağ Üniversitesi mezunu Nazlı Ekici, Türkiye’de Podolog olarak yaşantısını devam ettiren, Almanya’da eğitim alan sayılı ve tecrübeli Podologlar içinde.

Nazlı Ekici’nin çocukluk hayali olan ‘kendi ayakları üzerinde durmalı kadınlar’ fikrini, açtığı hoşluk merkezi ile hayata geçirmesi ile yakın bir arkadaşının ayaklarında olan kangren niçini ile kaybetmesinden daha sonra, ömrünü ayak sıhhatine adamış bir sıhhat elçisi Ekici.

Almanya’da ayak sıhhati üzerine eğitim alan birinci Podolog olan Nazlı Ekici, kurduğu ve 2022 yılında bölüm ettiği ‘podomania’ ile ismini tüm Türkiye’ye duyurmuş başarılı bir bayan teşebbüsçü.

Yaşlı bakım meskenleri, kimsesizler yurdu, asker ocakları, engelli çocuklarının bakım meskenleri ve 200‘den çok okulda istekli uygulamalar yapan istekli Podolog, toplumsal projelerde fiyatsız yer aldı. 2022 yılında milletlerarası yayın kuruluşundan ödül alan Nazlı Ekici, Bodrum’da ve İskenderun’da 2023 yılına kadar hedeflediği 20 bin hastayı da fiyatsız ayak sıhhati konusunda bilgilendirme ve tedavi ederek Guinnes Rekorlar Kitabına girmeyi hedefliyor.
 
Üst