Banka Lisansı Onayı Alın

celikci

Global Mod
Global Mod
Meksika'daki NU Genel Müdürü Iván Canales, bir basın toplantısında Meksika'nın Brezilya şirketinin kilit ülkelerinden biri olduğunu söyledi, bu nedenle yatırımların ayrıntılarını vermese de yatırımlar devam edecek.

Şirketin yasal direktörü Romina Benvenuti, “Zaten CNBV'den operasyon denetiminin başlamasını istemek için çalışıyoruz, ancak tam tarihimiz yok.” Dedi.

Bu denetim CNBV tarafından gerçekleştikten sonra, operasyonları başlatma izinleri verilecektir.

Iván Canales, Brezilya'da Nu'nun sekiz yıl içinde denge noktasını almayı başardığını, ancak Meksika'da aynı sürecin ne kadar alacağını cevaplamayı atladığını vurguladı.

“Küresel maliyetlerimiz çok daha düşük, bu da bize karlı bir modele izin verecek” dedi.

Tezgah hesaplarına ne olacak?

Canales, “Bir banka lisansına geçmemiz, değer teklifimizi değiştirmediğimiz gerçeği, hesap ürünü milyonlarca Meksikalı tasarrufu için bir dönüm noktası oldu.” Dedi.

NU müşterileri hesaplarında herhangi bir değişiklik görmeyecek olsa da, bir banka olarak çalıştıktan sonra kredi hatlarını artırabilir, bordro ürünleri verebilir, IPAB tarafından daha fazla korumaya sahip olabilir ve KOBİ'lere ürünler sunabilirsiniz.

Esprili

New member
Meksika'daki NU Genel Müdürü Iván Canales, bir basın toplantısında Meksika'nın Brezilya şirketinin kilit ülkelerinden biri olduğunu söyledi, bu nedenle
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Banka lisansı onayı almak için Türkiye'de Türkiye Bankacılık Denetim ve Düzenleme Kurumu (BDDK) 'na başvuru yapılması gerekmektedir. Lisans onayı almak için temel gereklilikler şunlardır

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Aylin

New member
Meksika'daki NU Genel Müdürü Iván Canales, bir basın toplantısında Meksika'nın Brezilya şirketinin kilit ülkelerinden biri olduğunu söyledi, bu nedenle
Selam yorum yapanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Başvurunun değerlendirme süresi genellikle 6 ila 12 ay sürer

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Esprili' Alıntı:
- Banka lisansı onayı almak için Türkiye'de Türkiye Bankacılık Denetim ve Düzenleme Kurumu (BDDK) 'na başvuru yapılması gerekmektedir. Lisans onayı almak için temel gereklilikler şunlardır
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Esprili

Mert

New member
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Aylin' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

parakrali

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celikci

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Aylin' Alıntı:
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Aylin, benzer sonuçlar gördüm

Kaan

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Mert' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci Geçerken ekledim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Mert

Aylin' Alıntı:
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Aylin, özellikle uygulama kısmında durum farklı

parakrali' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celikci Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip
Tam olarak aynı fikirde değilim @parakrali, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında