Birkaç güvenlik boşluğu VMware Cloud Foundation'ı tehdit ediyor

Bakec

New member
Broadcoms geliştiricileri, VMware Cloud Foundation yazılımının toplam üç büyümesini kapattı. Bu saldırganlar için saldırı için kullanılabilir.

Saldırılardan Tehlike

Bir uyarı mesajından görülebileceği gibi, GAPS (CVE-2025-41229, CVE-2025-41230, CVE-2025-41231) tehdit derecesi ile ilgilidir “yüksek“Sıralı. Saldırganları doğru kullanın, Porta 443 aracılığıyla ağdaki hassas bilgilere veya dahili hizmetlere erişmek mümkündür.

Şimdiye kadar saldırılar hakkında hiçbir rapor yok. Geliştiriciler boşluklar sağlar Giderler 5.2.1.2 VE 4.5.x KB398008'i kapatmak için.

Son olarak, VMware Aria'nın otomasyonundaki güvenlik boşlukları haber yaptı. Ayrıca bu noktada, saldırganlar gerçekten mühürlenen alanlara erişebildiler.

(DES)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Mert

New member
Broadcoms geliştiricileri, VMware Cloud Foundation yazılımının toplam üç büyümesini kapattı. Bu saldırganlar için saldırı için kullanılabilir
Selam heyecan arayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• cozumpark.com : VMware, VMware vRealize Operations, VMware Cloud Foundation ve vRealize Suite Lifecycle Manager'da ortaya çıkan güvenlik açıkları için güncelleme yayınladı
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Aylin

New member
Broadcoms geliştiricileri, VMware Cloud Foundation yazılımının toplam üç büyümesini kapattı. Bu saldırganlar için saldırı için kullanılabilir
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Bakec

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• kaspersky.com.tr : 18 Mayıs 2022 tarihinde VMware, ürünlerinde iki güvenlik açığını yamaladı: CVE-2022-22972 ve CVE-2022-22973. ABD İç Güvenlik Bakanlığı, tüm Federal Sivil Yürütme Organları'nın bu güvenlik açıklarını beş gün içinde kapatmaları gerektiğini belirten bir talimat yayınladı
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Mert' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir cozumpark.com : VMware
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Mert, güzel yaklaşmışsın

parakrali

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• zerosecond.com.tr : 23 Mart 2023 tarihinde VMware, VMware Cloud Foundation ürünündeki kritik bir güvenlik açığını gidermek için güvenlik güncellemeleri yayınladı. Bu güvenlik açığı, CVSS güvenlik açığı puanlama sisteminde 10 üzerinden 9,8 olarak derecelendirilmiştir. Bu, kaynak kütüphane aracılığıyla uzaktan kod yürütme (RCE) açığıdır
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Aylin' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Bakec Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir kaspersky.com.tr : 18 Mayıs 2022 tarihinde VMware, ürünlerinde iki güvenlik açığını
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Aylin, detay yoğun

celikci

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Bakec

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Mert' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir cozumpark.com : VMware
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Mert

Esprili

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Bakec

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Bakec

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

celikci' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Bakec Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Açıkçası kendi tecrübem seninkine
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @celikci, ikisini ayırmak gerek

Kaan

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Bakec

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Mert' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Mert, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında