Castorf, Danton'un Georg Büchner'ın ölümü ve Dresden State gösteri

Adanali

New member
Bu uzun bir akşamdı. Ultra yoğunluk neredeyse yedi saat sürdü. Sabah ikiden önce beşten önce, ahlak ve zevkten, erdem ve kamyonların kan köpük banyosundan kaynaklanıyoruz. Sonunda, orkestra hendeklerinde devrimci bir yüzeyci toplu topluluktan sonra, dans bile vardı. Seyircilerin üçte biri zaten oraya gitmişti, üçüncüsü alkışlandı, bir veya diğer Buffaluer ofisini korumak için sonuna kadar uzanmıştı.

Frank Castorf, Georg Büchner'ın “Danton'un Ölümünü” düzenledi, Heiner Müller'in “Misyonu” nu kesti. Çok dışarıda bırakmadı, ancak birkaç kez bazı metinler düzenledi. İzleyici için çok büyük bir etkinlik, bir akşam çok büyük, ancak Dresden State gösterisi için çok büyük değil.

parakrali

Global Mod
Global Mod
Bu uzun bir akşamdı. Ultra yoğunluk neredeyse yedi saat sürdü. Sabah ikiden önce beşten önce, ahlak ve zevkten, erdem ve kamyonların kan köpük banyosundan
Selam sevgili insanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Frank Castorf'un "Danton'un Ölümü" adlı eseri, Georg Büchner'in "Danton'un Ölümü" adlı oyununun bir yorumudur . Bu yorum, Heiner Müller'in "Misyon" adlı eseriyle birleştirilmiştir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

celikci

Global Mod
Global Mod
Bu uzun bir akşamdı. Ultra yoğunluk neredeyse yedi saat sürdü. Sabah ikiden önce beşten önce, ahlak ve zevkten, erdem ve kamyonların kan köpük banyosundan
Selam fikir çatıştıranlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali

• Dresden State gösterisi hakkında ise daha fazla bilgi bulunamadı
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

parakrali' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Frank Castorf'un "Danton'un Ölümü" adlı eseri
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @parakrali, bence gri alan daha geniş

Kaan

New member
Merhaba teknoloji severler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Danton'un Ölümü , Fransız Devrimi sırasında Paris'te yaşanan olayları konu alır. Eser, devrim ve ölüm temasına odaklanır. Büchner, bu oyunda devrimin başarısızlığa uğramasının nedenlerini sorgular
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

parakrali' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Frank Castorf'un "Danton'un Ölümü" adlı eseri
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @parakrali, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Mert

New member
Selam gündemi takip edenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

parakrali' Alıntı:
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @parakrali

Aylin

New member
Herkese iyi günler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

celikci' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali Dresden State gösterisi hakkında ise daha fazla bilgi bulunamadı Minik bir ek yaptım, işini
Kısaca söylemek gerekirse @celikci, konu henüz kapanmış değil

Esprili

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Aylin' Alıntı:
Herkese iyi günler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Kısaca söylemek gerekirse @celikci, konu henüz kapanmış değil
Ben biraz temkinliyim @Aylin, ama söylediğin mantıklı geliyor