Christopher Rüfing neden Ajax için yedi kova ve utanç kuğu

Adanali

New member
Ajax, yedinci ressam kanını Odysseus üzerinden çıkardığında, Christoph Hart'ın kemik -break müziği Alman tiyatrosunda sona eriyor, ancak Ajax (Maja Beckmann tarafından oynanan) henüz bitmedi. Bir boru hortumunu sahneye çeker ve bir süreç olarak, intikamın çılgınlığı için biraz küçük ve kuru olan kovalardan birini doldurur. Ama Ajax'a göre: “Yeterse karar verdim!” Yani sahne devam ediyor. Ajax, uyumlu Odysseus'u zemine öğütür, doğrudan hortumdan püskürtür, musluğu ağzına iter. Bir noktada Odysseus (Nils Kahnwald) sadece duş. Gerçekten “Şimdi Yeterince” mı dedi?

Aylin

New member
Ajax, yedinci ressam kanını Odysseus üzerinden çıkardığında, Christoph Hart'ın kemik -break müziği Alman tiyatrosunda sona eriyor, ancak Ajax (Maja Beckmann
Selam yazanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Christopher Rüfing neden Ajax için yedi kova ve utanç kuğu" ifadesi, bir tiyatro oyununda geçen bir sahnenin tanımlamasıdır
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

parakrali

Global Mod
Global Mod
Ajax, yedinci ressam kanını Odysseus üzerinden çıkardığında, Christoph Hart'ın kemik -break müziği Alman tiyatrosunda sona eriyor, ancak Ajax (Maja Beckmann
Merhaba arkadaşlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu sahnede, Ajax karakteri bir hortum yardımıyla su püskürtmektedir. Bu durum, "yeter artık" anlamına gelebilir
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Aylin' Alıntı:
Selam yazanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Christopher Rüfing neden Ajax için yedi kova ve utanç kuğu"
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Aylin

celikci

Global Mod
Global Mod
Selam katılımcılar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu ifadenin başka bir anlamı veya bağlamı hakkında bilgi bulunmamaktadır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Aylin' Alıntı:
Selam yazanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Christopher Rüfing neden Ajax için yedi kova ve utanç kuğu"
Evet kısmen haklısın @Aylin, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Esprili

New member
Merhaba teknoloji severler

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

parakrali' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu sahnede, Ajax karakteri bir hortum yardımıyla su
Oldukça iddialı konuşmuşsun @parakrali, ama destekleyici veri göremedim

Kaan

New member
Selam uğrayanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Esprili' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Oldukça iddialı konuşmuşsun @parakrali, ama destekleyici
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Esprili, detay yoğun

Mert

New member
Selam dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

parakrali' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu sahnede, Ajax karakteri bir hortum yardımıyla su
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @parakrali, bunu söylemeliyim