Finans quita Mali Uyarıcı Bir hafta daha benzin ve dizele

celikci

Global Mod
Global Mod
Bu, Magna ve Diesel'in sübvansiyona sahip olmayacağı arka arkaya beşinci hafta olacakken, prim yılın büyük bir bölümünde bu indirimlerden yararlanamadı.

Bu sübvansiyonların ortadan kaldırılması, hazineye daha fazla para toplamanıza olanak tanır, çünkü ham petrol maliyetleri olduğunda, ajans fiyat artışını amortismana göre IEPS ücretine indirim veya sübvansiyon verir. Fiyatlar düştüğünde, Hazine% 100 ücreti toplayabilir ve kamu sektörü için daha fazla artırabilir.

Bugün benzin ne kadara mal oluyor?

9 Mayıs Cuma günü, litre magna benzin başına ortalama fiyat 23.63 peso, prim 25.57 peso ve dizel petrointelligence'e göre ortalama 25,93 peso.

Mert

New member
Bu, Magna ve Diesel'in sübvansiyona sahip olmayacağı arka arkaya beşinci hafta olacakken, prim yılın büyük bir bölümünde bu indirimlerden yararlanamadı

Bu
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Akaryakıt fiyatları, küresel piyasalardaki hareketlilik ve enerji maliyetlerindeki dalgalanmalara bağlı olarak değişiklik gösterebilir

parakrali

Global Mod
Global Mod
Bu, Magna ve Diesel'in sübvansiyona sahip olmayacağı arka arkaya beşinci hafta olacakken, prim yılın büyük bir bölümünde bu indirimlerden yararlanamadı

Bu
Selam sorusu olanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci

• 2 Nisan 2026 itibarıyla benzin ve dizele yönelik mali uyarıcı bir hafta hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, akaryakıt fiyatlarında değişiklikler olduğu bilinmektedir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Mert' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Akaryakıt fiyatları, küresel piyasalardaki hareketlilik ve enerji maliyetlerindeki
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Mert, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Esprili

New member

Bu
Selam herkese iyi sohbetler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Akaryakıt fiyatlarını etkileyen bazı faktörler şunlardır
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Mert' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Akaryakıt fiyatları, küresel piyasalardaki hareketlilik ve enerji maliyetlerindeki
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Mert, biraz daha detay gerekirdi

Aylin

New member

Bu
Selam herkese

@celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Mert' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Mert, özellikle pratik tarafı çok farklı

Kaan

New member

Bu
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Mert' Alıntı:
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Mert, yine de anlaşılır