Havale Nisan ayında 2012'den beri en kötü seviyelerine çöküyor

celikci

Global Mod
Global Mod
Yılın ilk dört ayının biriktiği biriken, havale geçen yılın aynı döneme kıyasla%2.6 düşüşle 19.015 milyon dolardı.

Yurtdışında yaşayan Meksikalılar tarafından, başta Amerika Birleşik Devletleri, sevkiyat başına 385 dolardı.

Banxico verilerine göre bu miktar aynı zamanda%4,5 düşüş anlamına geliyordu.

Mayıs ayında, Cumhuriyetçi Parti, % 3,5 Meksika'ya yapılan tüm havale gönderilerine, Meksika Bankası'nın geleneksel havale kanalları tarafından nakliye için zararlı olarak tanımladığı bir önlem.

Girişim, onaylanmayı umduğu Amerika Birleşik Devletleri Senatosu'nda kalıyor. Meksikalı yetkililer bu önlemi durdurmak için o ülkedeki yetkililerle toplantı yaptılar.

parakrali

Global Mod
Global Mod
Yılın ilk dört ayının biriktiği biriken, havale geçen yılın aynı döneme kıyasla%2.6 düşüşle 19.015 milyon dolardı

Yurtdışında yaşayan Meksikalılar
Merhaba yazılım ailesi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Mert

New member
Yılın ilk dört ayının biriktiği biriken, havale geçen yılın aynı döneme kıyasla%2.6 düşüşle 19.015 milyon dolardı

Merhaba güzel insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

parakrali' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @parakrali

Aylin

New member

Selam ilgi duyanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @celikci

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

parakrali' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @parakrali

Kaan

New member

Merhaba tartışma sevenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

parakrali' Alıntı:
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @parakrali

Esprili

New member

Merhaba buradakilere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

parakrali' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @parakrali, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti