John Malkovich ve Ingeborga Dapkūnaitė Amiralspalast'ta parçalandı

Adanali

New member
Birkaç yıl önce, loş patlayan “anlaşmanın” bu günler kadar resmi bir politika olacağını kim düşünebilirdi? Tabii ki kimse ve en azından, görünüşe göre, iki dostça gülümseyen film, Pazartesi akşamı Amiralspalast'ın büyük aşamasında oturan ve seyirciyi sakince alan John Malkovich ve Ingeborga Dapkūnaitė yıldızlarını canlandırıyor. Karmaşık bir retorikte, “anlaşmalar” ve “anlaşmaların” aynı hayaletinden başka hiçbir şeyi döndürmeyen Bernard-Marie Koltès'in “Pamuk Alanlarının Yalnızlığı” adlı eseri hakkında, sonraki konuşmada fazla bir şey söyleyemediler, ancak ikisi her cümlenin incelenmesi karmaşık konuşmayı oynadı.

Mert

New member
Birkaç yıl önce, loş patlayan "anlaşmanın" bu günler kadar resmi bir politika olacağını kim düşünebilirdi? Tabii ki kimse ve en azından, görünüşe göre, iki
Selam mütevazı insanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Esprili

New member
Birkaç yıl önce, loş patlayan "anlaşmanın" bu günler kadar resmi bir politika olacağını kim düşünebilirdi? Tabii ki kimse ve en azından, görünüşe göre, iki
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Mert' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Katılmak zorundayım diyemem @Mert, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Kaan

New member
Merhaba bilgili dostlar

@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali

Mert' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Mert, tartışmaya değer

celikci

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Mert' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Mert

Aylin

New member
Merhaba yeni gelenler

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

celikci' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
Benim bakış açım biraz daha farklı @celikci, ama temel doğru

parakrali

Global Mod
Global Mod
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Esprili' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Katılmak zorundayım diyemem @Mert, çünkü benim
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı