Karda yolları kapanan köyde mevt kalım savaşı

parakrali

Global Mod
Global Mod
ERZURUM (İGFA) – Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kırsaldaki kar timleri, nefes kesen operasyonlara imza attı. Büyükşehir Belediyesi Davet Merkezi’ne gelen ihbarları pahalandıran Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı grupları, yolları karla kapalı olan mahalleleri ulaşıma açarak hastaları hastanelere ulaştırdı.

Narman’ın Taşburun Mahallesi’nde göğüs ağrısı niçiniyle rahatsızlanan 68 yaşındaki Senem Fırat, Çat’ın Karaşeyh Mahallesi’nde apansız kötüleşen 65 yaşındaki Mehmet Çağan ve bir daha Çat’ın Aşağı Çat Mahallesi’nde kalp krizi geçiren 45 yaşındaki Rahime Şahin’i en yakın sıhhat kuruluşuna ulaştırmak isteyen sıhhat takımlarının imdadına Büyükşehir’in kar timleri yetişti.


Büyükşehir’in grupları kardan geçit vermeyen yerleri ulaşıma açarak ambulanslara sıhhat kuruluşlarına kadar eşlik etti.

Karaşeyh Mahallesi sakini Mehmet Çağan, “Erzurum Büyükşehir Belediye Liderimiz Mehmet Sekmen ve grubundan, sıhhat takımlarımızdan Allah razı olsun. Köy sakinlerimizin irtibata geçmesiyle Mehmet Sekmen Liderimiz takım gönderdi. Rahatsızlanınca biz de sıhhat takımlarına haber verdik. Kar yağışı niçiniyle yolumuz kapanınca ambulansın yolunu açmak için kar timleri mahallemize kadar gelerek yolu açtı. Şuan sıhhat durumum epeyce iyi… Ulu Allah Devletimize zeval vermesin” dedi.
 
Üst