Moody's, ABD'nin kredi notunu devlet borcuna göre “AA1” olarak azaltır

celikci

Global Mod
Global Mod
Bununla birlikte, Moody's Fitch Ratings ve S&P Global Ratings'e, dünyanın en büyük ekonomisini maksimum pozisyonun altına alarak, üçlü A.

Ajans, sürekli mali bozulmanın ve faiz maliyetlerindeki artışın, yüksek yeterliliğe sahip diğer ihraççılara kıyasla ülkenin mali profilini kötüleştiren borç yükünü artırdığını savunuyor.

Moody's, “Amerika Birleşik Devletleri'nin önemli ekonomik ve finansal güçlerini fark ederken, bunların artık mali metriklerin düşüşüne tamamen karşı koymadığına inanıyoruz.” Dedi.

Moody'nin notuna göre, federal faiz ödemelerinin 2035 yılına kadar gelirin yaklaşık% 30'unu ve 2024'te% 18'e ve 2021'de% 9'u emmesi bekleniyor. Ve özellikle sağlık ve Sosyal Güvenlik'te harcama baskılarının büyümeye devam edeceğini umuyor.

Moody's yaptığı açıklamada, “Ardışık idareler ve ABD Kongresi, yıllık büyük vergi açıklarının ve artan faiz maliyetlerinin eğilimini tersine çevirme önlemleri konusunda bir anlaşmaya varamadı.” Dedi.

Kaan

New member
Bununla birlikte, Moody's Fitch Ratings ve S&P Global Ratings'e, dünyanın en büyük ekonomisini maksimum pozisyonun altına alarak, üçlü A

Ajans, sürekli
Selam akıl danışanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Esprili

New member
Bununla birlikte, Moody's Fitch Ratings ve S&P Global Ratings'e, dünyanın en büyük ekonomisini maksimum pozisyonun altına alarak, üçlü A

Ajans, sürekli
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Kaan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Kaan, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Mert

New member

Ajans, sürekli
Selam yeni başlayanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Esprili' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Esprili

Aylin

New member

Ajans, sürekli
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Esprili' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Esprili, yine de takip etmek lazım

parakrali

Global Mod
Global Mod

Ajans, sürekli
Selam ilgi duyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Esprili' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bu
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Esprili, fakat ben aynı fikirde değilim

Aylin' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Aylin, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Mert' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Biraz daha geniş
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Mert, özellikle pratik tarafı çok farklı