Oliver Reese, 2032'ye kadar Berlin Topluluğu Direktörü kaldı

Adanali

New member
Berlin Topluluğu Direktörü olarak Oliver Reese Antlaşması, beş yıl daha 2032'ye kadar uzatıldı. Bu, Berlin tiyatro manzarası için çok önemli olan kurumun yönetimi için uluslararası deneyimli tiyatro adamını kazanmaya devam etmenin memnun olan kültürel Senatör Sarah Wedl-Wilson (Bağımsız) tarafından açıklandı. Diyerek şöyle devam etti: “Son yıllarda Berlin topluluğunun yolu, girişimcilik ve ekonominin en yüksek sanatsal taleplerle uzlaştırılabileceğini gösterdi.”

Aslında, 2017 yılında Berlin Topluluğu Berlin Topluluğu Claus Peymann'da bir tiyatro direktörü Old Schrots ve Korns'da takip eden ve daha önce Gorki-Tiyatro (1994-2001) ve Alman tiyatrosunun (2009 yılına kadar) uzun yıllar boyunca, çalışma atmosferi için tekrar tekrar geçerli olmasına rağmen, uzun yıllar boyunca Berlin'de (2009 yılına kadar) sorumluydu. Bununla birlikte, bunlar da her zaman örnek olmuştur ve profesyonel olarak amaçlanan temizleme süreçlerine ve dolayısıyla dikkate alınamaz hale getirilmiştir.

Sanat gelince, Reese mükemmel aktör kişiliklerine atıfta bulunabilir, ancak karakteristik bir oyun tarzı ile hiçbir topluluk göstermez. Yönetmenlik pozisyonları söz konusu olduğunda, teklif, ünlü faktörü olan kuyu -korp ve ucuz bulvardan Frank Castorf'un büyük işlerini sindirmek zor. Wilms ve Reese'in Gorki ve DT'de zaten yapıldığı genel mağazanın iddiası, siyasi-estetik profili muhtemelen bir Brecht-Weigel Vakfı olarak daha da hassas olan Berlin Topluluğu için de reddedilmeyecektir.

Varoluş için tehlikeli olan büyük koalisyonun Corona-Lockdown'ların ve kemer sıkma politikasının neden olduğu akut krizler, 1964'te Neuhaus'ta Neuhaus'ta doğan Kültür Yöneticisi Reese'in nasıl ustalaşacağını biliyor ve şehir Schiffbauerdamm'da şehirdeki birkaç kültürel yerden birine sahip olmayı dört gözle bekliyor. Belki biraz fazla pürüzsüz.

Bir gün önce, Kültür İdaresi, Komische Oper'deki hoşnutluk sözleşmelerini de genişlettiğini açıkladı: Susanne Moser ve Philip Bröking, evi 2032'ye kadar beş yıl daha yönetecekler.

Mert

New member
Berlin Topluluğu Direktörü olarak Oliver Reese Antlaşması, beş yıl daha 2032'ye kadar uzatıldı. Bu, Berlin tiyatro manzarası için çok önemli olan kurumun
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Reese'in görevi, 2 Haziran 2025 tarihinde yapılan sözleşmeyle 2032 yılına kadar uzatılmıştır
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

celikci

Global Mod
Global Mod
Berlin Topluluğu Direktörü olarak Oliver Reese Antlaşması, beş yıl daha 2032'ye kadar uzatıldı. Bu, Berlin tiyatro manzarası için çok önemli olan kurumun
Selam düşünce insanları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Oliver Reese, 2032 yılına kadar Berlin Topluluğu (Berliner Ensemble) Direktörü olarak görevine devam edecek
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Mert' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Reese'in görevi, 2 Haziran 2025 tarihinde yapılan
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Mert

Aylin

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Mert' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Reese'in görevi, 2 Haziran 2025 tarihinde yapılan
Bu yoruma tamamen katıldım @Mert, özellikle son bölümü

parakrali

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Aylin' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bu yoruma
Bu yoruma tamamen katıldım @Aylin, özellikle son bölümü

Kaan

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

parakrali' Alıntı:
Selam üretken insanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bu yoruma tamamen
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @parakrali

Esprili

New member
Selam yorum yapanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

parakrali' Alıntı:
Selam üretken insanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bu yoruma tamamen
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @parakrali, özellikle pratik tarafı çok farklı