Turgutluspor’un yeni idaresinden taraftara jest

bencede

New member
Turgutluspor İdare Şurasına olağanüstü genel heyet daha sonrası Ahmet Daşkan ve grubu seçildi. Konsey daha sonrası icraatlarına başlayan Daşkan ve grubu taraftarlara da jest yapmayı ihmal etmedi. Daşkan ve idaresi, 6 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’da Sakaryaspor ile oynayacakları maç öncesinde, müsabakanın biletlerini satın alarak maç öncesi stadyum girişinde taraftarlara dağıtacak. Kendi konutlarında oynayacakları maçta Turgutluspor’u yalnız bırakmamaları istikametinde taraftarlara davette bulunan Daşkan, kadroya da muvaffakiyetler diledi.

Lider Akın’dan Turgutluspor’a tebrik

Öte yandan Turgutlu Belediye Lideri Çetin Akın, Turgutluspor Kulüp Lideri Ahmet Daşkan ve idare şurası üyeleri, Turgutlu Belediye Lider Yardımcısı Fırat Honaz, teknik takımı, futbolcuları ve lokal basın temsilcileriyle Turgutlu Belediyesi Irlamaz Spor Vadisi Tesisleri’nde bir ortaya gelerek sohbet ettiler. görüşmede konuşan Turgutlu Belediye Lideri Çetin Akın, “Turgutlusporumuzu daha düzgün yerlere taşımak için daima birlikte çalışacağız. Taraftarıyla, idaresiyle, teknik takımıyla, futbolcularıyla, mahallî basınıyla biz fazlaca büyük bir aileyiz. Ayrıyeten tesislerin etrafında yer alan tel örgüleri de söktürerek ekibe en büyük destekçisi cefakar taraftarı kulübümüzle koparılan bağlarını bir daha inşa ediyoruz” dedi.

Nazik ziyaretinden dolayı Turgutlu Belediye Lideri Çetin Akın’a teşekkür eden Kulüp Lideri Ahmet Daşkan, “Turgutlu Belediye Liderim saygıdeğer büyüğüm Çetin Akın liderime, Lider Yardımcımız Fırat Honaz’a nazik ziyaretinden dolayı şahsım ve idare heyetim ismine teşekkür ediyorum. Çetin Liderimizin ziyareti bizlere hem moral birebir vakitte güç verdi. Başkanımızında dediği üzere Turgutlusporumuzu daha uygun yerlere taşımak için daima bir arada çalışacağız. Tek beden olup bu ulu kulübü laik olduğu yere getireceğiz” dedi.

MANİSA (İHA)
 
Üst